Hogy is állunk a kilométerekkel?
2010. március 08. írta: metszo_ollo

Hogy is állunk a kilométerekkel?

Borvidék félmaraton felkészülés, 1. rész

Pár hete írtam a Borvidék félmaratonról Szekszárdon. Azóta kialakult a terv, összeállt egy váltó és én a váltó első embereként az egész távot is megpróbálom leküzdeni.
Mindhárman komolyan vesszük a kihívást, Vika edzésterv szerint kezdett bele, heti két-három alkalommal fut, Dani barátom pedig sokkal jobban odateszi magát a heti két foci alkalmával, ő lesz a mi wunderwaffénk :) Nekem nem kell külön erre készülni, pont egy olyan edzésterv szerint futok, amin csak kicsit kellett csiszolni és május elején leszek a félmaratoni edzettség magasságban.
Tegnap ennek részeként le is futottam a félmaratont, főleg a Szigeten, de sajnos nem volt se szekszárdi táj, se fröccsös firssítőpont, az emelkedőkről és lejtőkről nem is beszélve, szóval még nem volt az igazi. De ahogy a verseny ajánlott videóit nézem, a domborzat komoly feladat lesz, szóval edzeni kell tovább keményen, már csak 8 hét van hátra!


A képen a lányok és srácok éppen az Istefán-gödrénél futnak, a fent említett vidóból csíptem el a pillanatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://hozamkorlat.blog.hu/api/trackback/id/tr711818876

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kilométerszámláló 2010.04.13. 14:24:42

Ahogy közeledik a verseny napja, úgy fokozódik az izgalom a csapattagokban. Érthető is, hisz inkább hobbifutókról van szó, a legjobb értelemben vett amatőrök vagyunk. Úgy alakult, hogy Törkölykalap néven váltóban neveztünk és én a váltó első embereként...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angeladavis 2010.03.17. 10:56:00

Drága Fiaink!
A versenyig sok jó edzést és persze megannyi üde fröccsöt!
süti beállítások módosítása