A helesfai kisróka
2009. július 29. írta: metszo_ollo

A helesfai kisróka

Nyár van, nyár. Frissítő-hűsítő kell estére, mi is legyen az? Most ne rizling legyen, az nagyon kézenfekvő lenne, bár itt mindig találok kedvemre való rizlinget, most inkább mégis más mellett döntök. A sauvignon blanc már okozott nagyon kellemes meglepetést, bár spárga ma nincs, de ezt választom.

Lisiczáék borait szeretem nagyon, egy cirfandlival kezdődött barátságunk, ami azóta tovább alakult. Nem egy arctalan pince, a borok is tetszenek, de a grafikai arculatuk is sokat hozzátesz ehhez. Jól megválasztott alapmotívum és végiggondolt címkesorozat, pirospont a grafikusnak és megrendelőnek egyaránt!

Jól behűtve kezdtünk a bornak és olyan hamar el is fogyott, hogy esélye sem volt felmelegedni. Intenzíven jönnek a füvek illatban, majd ízben csatlakoznak a fanyar gyümölcsök, egres, grapefruit, majd kis barack is. Élénk savak végig, sőt még a fajtához képest teste is van, nekem tökéletes nyáresti választás! Olyan bornak, ami ilyen gyorsan elfogy, egyszerűen nem tudok hat pontnál kevesebbet adni, javasalom, hogy iziben nyissatok még egy palackkal belőle!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hozamkorlat.blog.hu/api/trackback/id/tr841275538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ratracer 2009.09.04. 19:01:56

bontásra várok, erre mit találok! tetszik az oldal, s az ötlete. hajrá!
süti beállítások módosítása