Fesztiváldömping a hétvégén
2010. szeptember 22. írta: metszo_ollo

Fesztiváldömping a hétvégén

Irgalmatlan programválaszték van a hétvégére: Etyeken Kezes-Lábos, Budaörsön utcazene, vigasság a kitűnő borairól és fergeteges hangulatáról méltán híres Ipacs pince részvételével. Kicsit távolabb, Erdőbényén is szervezkednek, aki jó furmintot szeretne kóstolni és gasztrobloggerek tudását tesztelni, az mindenképpen fontolja meg az utazást!
Ha pedig a városban kutatunk program után, akkor a Kertész utca lehet a megoldás: szombaton ugyanis a Kertész utca Király és Dob utca közötti szakaszának lakói és boltosai utcabált rendeznek. Köszönhető ez annak, hogy a nevezett utcaszakaszon működő kisipari egységek, kávézók-vendéglők és művészeti boltok óriási egyetértésben élnek: nem egymás konkurensei, hanem sokkal inkább egymás törzsvendégei.
A programok igazán színesek: reggel tíztől este tízig a teljes utcahosszon közösségi programok, performanszok és gasztronómiai különlegességek várják a látogatókat: a szinte kötelező aszfaltrajzolás mellett déli aerobic, körtánc, 7-bográcsos főzőverseny, bicikliszerelés, ékszerfűzés, kenyérsütés, erkélykoncert, spontánszínház, extrém divatshow, filmvetítés, helyi kimittud és stand-up comedy lesz a program része. Ami pedig száminkra is kedvessé teszi a rendezvényt, az az M Étterem aktív részvétele, itt tartjuk általában a kóstolóinkat, részben Séf Ricsi miatt, aki ezúttal a főzőverseny zsűrijében segédkezik.
Aki korán érkezik, táncolhat és kenyeret gyúrhat, kora délután megkóstolhatja a főzőverseny eredményeit, 5 órakor nyerhet a tombolán, 7 órától divatbemutatót nézhet, 8 órától az Agitátorok című filmet láthatja – és egész nap környezettudatos repohárral sétálgathat a különböző helyszínek között.
Ti hova mentek hétvégén?

A bejegyzés trackback címe:

https://hozamkorlat.blog.hu/api/trackback/id/tr702314646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása