37 magyar érem Bordeaux-ból
2011. április 19. írta: wine underground

37 magyar érem Bordeaux-ból

A magyar borok 8 arany-, 12 ezüst- és 17 bronzérmet nyertek a 2011-es bordeaux-i Challenge International du Vin borversenyen. A tavalyi év után ismét Eger lett a legeredményesebb magyar borvidék. Hét egri borászat összesen 14 érmet szerzett a borok olimpiájának is nevezett versenyen (Bolyki János, Demeter Csaba, Egri Korona Borház, Juhász testvérek, Kovács Nimród, St. Andrea és Thummerer Vilmos).
Minden éremnek egyformán örülünk, gratulálunk a díjazottaknak! A listát végigfutva a nagy nevek mellett ott szerepel a szekszárdi Németh család pincészete (1 arany és 1 bronz), a csopaki Söptei Pincészet (2 bronz) és a badacsonyi Orbán pincészet is (1 bronz). Külön említést érdemel a két aranyérmet begyűjtő Tokaj Kereskedőház, akik folyamatos minőségi fejlődést felmutatva igen jó ár-érték arányú tételekkel örvendeztetik meg a fogyasztókat.

A borverseny végeredménye itt tekinthető meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hozamkorlat.blog.hu/api/trackback/id/tr192838116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása